Hvem er jeg?

Jeg er på det sidste år af mit studie på ID Academy, hvor jeg læser til psykoterapeut – en 4-årig uddannelse. Jeg tager imod klienter i samtaleterapi som en del af min uddannelse. I vores samtaler er jeg underlagt tavshedspligt. Som led i min uddannelse går jeg løbende i supervision og egenterapi.

Jeg har en uddannelsesbaggrund inden for sundhed og ernæring fra Suhr’s Seminarium (nu Københavns Professionshøjskole) samt inden for pædagogik og ledelse. Derudover har jeg mange års erfaring med samtale- og relationsarbejde, som vejleder, underviser og mentor, primært for unge i alderen 15-30 år.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Den kan du læse mere om, hvis du klikker på knappen længere nede.

Hvem er jeg også?

Jeg er også mange andre ting – bl.a. mor, datter, kæreste, veninde… og kvinde. Jeg er 39 år og har gennem livet været igennem op- og nedture, været fanget i min egne mønstre, brudt fri og fanget igen. Jeg har altid været særligt optaget af at lytte, være nysgerrig på andre og hele tiden udvikle mig. 

Jeg brænder for relationsarbejde, og jeg tror på at den relation vi to skaber sammen er afgørende for, hvordan din oplevelse af de terapeutiske samtaler vil blive. Derfor vægter jeg relationsarbejdet meget højt i terapien.

Mette Egeberg

Min erfaring med unge mennesker

Igennem de sidste 12 år har jeg arbejdet som underviser og mentor for unge i alderen 15-30 år på erhvervsrettede ungdomsuddannelser. Jeg har også arbejdet på et kommunalt projekt for unge med forskellige udfordringer i livet, som gjorde de skulle have en ekstra støttende hånd.

De unge mennesker, jeg arbejder med, har ligesom de fleste andre mennesker, også oplevelser og erfaringer – gode og dårlige – med sig, som præger, hvem de er, og hvad de kan. 

Jeg holder meget af at arbejde i gruppesammenhænge, som jeg gør, når jeg underviser, men min helt særlige passion, er individuelle samtaler. Det er lige præcis derfor, jeg har valgt at uddanne mig til psykoterapeut, så jeg er endnu bedre klædt på til samtaler med dig.

Du kan læse mere her om nogle af de emner, som unge tidligere har talt med mig om. Der er ingen samtaleemner, som er forbudte – for store eller for små. Jeg lytter gerne.